Wilson junior tennisrackets

Filters

Fermer
Gewicht
Bladmaat
PRIJS

1-27 / 27

Product 1 tot 27 van de 27

Filters

Fermer
Gewicht
Bladmaat
PRIJS

1-27 / 27

Product 1 tot 27 van de 27

Op Tennispro.nl kan je een kiezen uit een brede selectie aan Wilson juniorrackets, zowel voor jongens als meisjes. Speciaal voor u hebben we een uitgebreid gamma zodat u een racket kan vinden voor zowel recreatieve als competitieve spelertjes. Wilson staat gekend als een kwaliteitsvol en elegant merk. Net daarom is het één van de wereldwijde leiders op de markt van tennisrackets. Ook wereldbefaamde spelers zijn fan van dit merk: Roger FedererGrigor Dimitrov, David Goffin, Juan Martin Del PotroGaël Monfils, Kei Nishikori bij de heren en Serena WilliamsSimona Halep, Elina Svitolina, Kristina Mladenovic en Madison Keys bij de dames.

EEN WILSON RACKET VOOR ELK NIVEAU

Wilson slaagt erin om voor elke speelstijl en elk niveau een geschikt racket op de markt te brengen. Kinderen die pas starten met tennis of slechts af en toe een keertje de baan op gaan, zullen zich goed voelen met een racket uit aluminium. Spelers die op meer regelmatige basis spelen en competitiespelers kiezen beter in de richting van een racket uit grafiet. Wilson heeft voor alle populaire volwassenenrackets een identieke tegenhanger in de juniormodellen. Ook hier kan je een Pro Staff vinden voor spelers die op zoek zijn naar controle en precisie. Een Blade racket is dan weer geschikt voor spelers die controle en stabiliteit verkiezen. Daarnaast is er ook keuze uit de Burn rackets voor kracht en spin en het Ultra model voor de allround speler.

WILSON PAST ZICH AAN AAN UW LENGTE

Wilson blijft zich elke dag opnieuw verdiepen in deze materie en heeft daardoor een kwalitatief aanbod voor elke speler (van 4 tot 12 jaar en van 19 tot 26 inch). Ook zijn er speciale Roger Federer-edities te vinden. Elk kind zal gelukkig worden van een Wilson racket aangepast aan zijn/haar speelstijl, leeftijd en lengte.