Lotto tenniskleding dames

Filters

Fermer
PRIJS

1-82 / 82

Product 1 tot 82 van de 82

Filters

Fermer
PRIJS

1-82 / 82

Product 1 tot 82 van de 82

Ontdek ons ruime aanbod aan Lotto tenniskleding op Tennispro.nl en combineer techniek en eenvoud!

TENNIS: ORIGINELE STIJL MET LOTTO

Maak het verschil op het tennisplein met je outfit! De kleurrijke en originele kleren van Lotto zullen je een boost geven op het tennisterrein. Jurken, topjes, broeken, er is voor ieder wat wils in het gamma van Lotto. Goede smaak wrodt beloond met de authenticiteit van het merk. Te koud of te warm zijn geen uitvluchten meer dankzij de kwaliteitsvolle kleding die Lotto aanbiedt.

Agnieszka Radwanska en Carla Suarez Navarro bereikten de top van het vrouwentennis in kleren van Lotto. Dus twijfel niet en kies ook voor een Lotto-outfit.

KWALITEITSKLEDING VAN LOTTO

Presteren op een tennisbaan betekent ook weten hoe je de beste outfit moet kiezen! Om je daarbij te helpen, ontwikkelt en verbetert Lotto dagelijks de technische kwaliteit van haar tenniskleding.

Geniet van sneldrogende stof met de Deep Dry Tech-technologie. Lotto kleding kunt zorgt voor veel bewegingsvrijheid zodat u het beste uit uzelf kunt halen. Shorts, broeken, polo's, T-shirts en zelfs donsjacks, elk Lotto-product geeft zijn tennissers het voordeel van uitmuntende technische expertise. U geniet van een uitstekend comfort en eenvoudige en effectieve technologieën om de beste te zijn op de tennisbaan.