Babolat tennisschoenen junior

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Babolat junior tennisschoenen hoeven niets meer te bewijzen over hun effectiviteit. Dankzij hun kwaliteitsproducten is de Franse marktleider op de tennismarkt erin geslaagd om vele professionals en amateurs over de streep te trekken. Daaronder vallen Fabio Fognini en de Fransman Benoît Paire. Op onze website Tennispro.nl vindt u een uitgebreid assortiment Babolat junior schoenen.

BABOLAT EN KWALITEIT ZIJN SYNONIEM

Jonge spelers zijn vaak op zoek naar een paar dat aan verschillende criteria voldoet. Babolat zorgt voor comfort, dynamiek en ondersteuning. Bovendien zal hun sportieve en elegante design toekomstige kampioenen aanspreken. De Franse fabrikant biedt uw kinderen Babolat junior all court en gravel schoenen aan. Wij hebben op onze website modellen in verschillende kleuren en voor alle maten. Tot slot zetten wij ons in om u een kwaliteitsservice te bieden, met name met onze deskundige service, die u kunt contacteren als u informatie of advies nodig heeft.

VERSCHILLENDE SCHOENEN VOOR ELK TYPE SPELER

Gezien Babolat's brede assortiment schoenen, zult u ongetwijfeld het model vinden dat u leuk vindt. Als je dynamische en lichte schoenen wilt, kies dan voor Babolat Jet junior schoenen. Voor spelers die op zoek zijn naar stabiliteit, ondersteuning en comfort, zoek je naar Babolat junior Propulse schoenen. Tot slot vindt u ook schoenen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zoals de Babolat Pulsion junior. Bepaal uw selectiecriteria en kies het model dat het beste bij u past.

BABOLAT VERBETERT CONSTANT ZIJN PRODUCTEN

Om u kwaliteitsschoenen aan te bieden, innoveert en ontwikkelt Babolat nieuwe technologieën. Om u comfort, steun en een gevoel van lichtheid te geven, zijn de Babolat-schoenen voorzien van de innovatieve MatrYX-innovatie die een tweede huidgevoel biedt door perfect aan te sluiten bij de vorm van uw voet. Er zijn ook vele andere technologieën beschikbaar, zoals de Michelin-inlegzolen, die een ongelooflijke weerstand bieden, of de Active Flexion, die de wendbaarheid, precisie en snelheid van de beweging optimaliseert.