babolat

BABOLAT JUNIOR PROPULSE ALL COURT TENNISSCHOENEN

Deze Babolat Junior Propulse All Surfaces schoen in hemelsblauw en wit met rode accenten combineert matte en glanzende materialen om uitzonderlijke ondersteuning en demping te bieden aan jonge kampioenen.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-30%
€ 60,00
€ 42,00
Adviesprijs : € 60,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Dit technische model biedt een zeer goede ondersteuning dankzij de externe versterking die de middenvoet omsluit voor een uitzonderlijke stabiliteit bij al uw bewegingen.

De duurzaamheid van dit model wordt geoptimaliseerd door een versterkte TPU-inzet op een zone die vaak wordt gedragen en door een buitenzool die is vervaardigd met de knowhow van Michelin voor een ongeëvenaarde slijtvastheid.
De Kompressor demping in de hiel beschermt je tegen schokken, zelfs bij de meest uitgesproken standen, terwijl de Side 2 Side technologie zorgt voor dynamiek bij je starts.
De geperforeerde voorvoet zorgt voor een goede afvoer van transpiratievocht.

Technische kant:

- Kompressor demping in de hiel voor optimale bescherming.
- Michelin buitenzool: Geïnspireerd door rallybanden, biedt de buitenzool uitstekende prestaties over een langere periode. Vorm en profiel van de zool, loopvlakpatroon en formulering zijn allemaal variabelen die de Babolat schoenzolen sterk maken.
- Side 2 side: De schoen biedt de speler een boost bij elke touchdown, omdat het inzetstuk de energie die bij de impact ontstaat vrijgeeft.
- Niet-markerende zool

Babolat Junior schoenen vallen klein uit, dus we raden u aan een grotere maat te kiezen dan de gebruikelijke schoen van uw kind.

Technische kenmerken

Gewicht 261 g (schoenenmaat 38)
Kleur Ciel et Rouge
Ondergrond ALL COURT
Referentie 32S23884-4103
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier