babolat

BABOLAT JUNIOR PULSION ALL COURT TENNISSCHOENEN

De Babolat Junior Pulsion schoen is opnieuw vernieuwd met een moderne look in grijs, beige en blauw. Dit model is opnieuw ontworpen om geschikt te zijn voor jongere spelers en is net zo licht en comfortabel als altijd, zodat je kampioen het maximale uit zijn trainingen kan halen.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 50,00
€ 43,90
Adviesprijs : € 50,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Deze nieuwe versie is ideaal voor beginners en nog veelzijdiger dan zijn voorganger, met de nadruk op comfort en ondersteuning.
De combinatie van mesh en synthetische materialen zorgt voor een echt compromis tussen lichtheid, ademend vermogen en ondersteuning.
De buitenzool, ontworpen met de expertise van Michelin, biedt uitstekende grip en uitzonderlijke weerstand, zelfs op het meest schurende terrein. Deze flexibelere buitenzool wordt gecombineerd met een zachter materiaal voor meer comfort. Een opnieuw ontworpen zool die ook de natuurlijke groei van de voeten van je kind stimuleert.

Technische kenmerken:

- Easy Fit System: Een systeem dat het gemakkelijker maakt om de laars aan de voeten van je kind te trekken.
- Michelin buitenzool: De buitenzool is geïnspireerd op rallybanden en biedt uitstekende prestaties over langere perioden. Vorm en profiel van de zool, profiel en samenstelling zijn allemaal variabelen die de zolen van Babolat-schoenen zo sterk maken.
- Niet-markerende zool

Babolat Junior schoenen vallen klein uit, dus we raden je aan een grotere maat te kiezen dan de gebruikelijke schoenmaat van je kind.

Technische kenmerken

Gewicht 173 g (schoenenmaat 38)
Kleur Grijs, beige en blauw
Ondergrond ALL COURT
Referentie 32S24518-1090
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier