mizuno

MIZUNO WAVE EXCEED LIGHT 2 PADEL/GRAVEL SCHOENEN

De Mizuno Wave Exceed Light 2 Padel voor heren is perfect voor spelers die op zoek zijn naar maximale dynamiek en lichtheid. Het biedt geweldige prestaties aan spelers van alle niveaus op de padelbaan met een zeer succesvol kaki, oranje en zwart ontwerp.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-33%
€ 125,00
€ 83,95
Adviesprijs : € 125,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Mizuno Wave Exceed Light 2 Padelschoen voor heren biedt optimale lichtheid en flexibiliteit met behoud van uitstekende ondersteuning en comfort.
Deze schoenen, ontworpen voor zowel amateurs als concurrenten, hebben ook een zool die bestaat uit twee lagen demping om de voeten en rug van spelers te beschermen, zelfs tijdens de meest veeleisende wedstrijden.
Bij richtingsveranderingen wordt het vermogen van de schoen om effectieve ondersteuning te bieden en de energie terug te geven die nodig is om sneller naar de volgende bal te gaan gewaardeerd. Het slanke, flexibele bovenwerk van mesh zorgt ook voor extra ondersteuning met behoud van de lichtheid die zo kenmerkend is voor dit paar.

Technische kenmerken:

- Mizuno Wave: Geïnspireerd door de natuur is de Wave-zool de meest efficiënte technologie voor zolen. Het zorgt voor een betere verdeling van de schokgolf bij impact met de grond en biedt een ideale balans tussen uitstekende demping en effectieve stabiliteit.
- Mizuno Enerzy: geïntegreerd in de voetzool om het reactievermogen en de energieteruggave bij het veranderen van richting te verbeteren.

Technische kenmerken

Kleur Kaki, zwart en oranje
Ondergrond GRAVEL
Referentie 61GB2322-90
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier