babolat

BABOLAT PULSION EXCLUSIEVE GRAVEL TENNISSCHOENEN

De nieuwe Babolat Pulsion gravel schoen kan worden omschreven als een eenvoudig, goed gemaakt ontwerp dat hoge prestaties en kwaliteit levert. De schoen staat bekend om zijn flexibiliteit en comfort en zal daardoor natuurlijk een breed scala aan spelers aanspreken.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-33%
€ 75,00
€ 49,90
Adviesprijs : € 75,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Vibrakill (VK) technologie in de tussenzool absorbeert schokken om je hiel te beschermen bij het landen, veranderen van richting of bij de meest traumatische landingen.
De combinatie van mesh en synthetische materialen zorgt voor een echt compromis tussen lichtheid, ademend vermogen en ondersteuning. Het bovenwerk is geperforeerd voor ventilatie en stijl.
De buitenzool, ontworpen met de knowhow van Michelin, biedt uitstekende grip en uitzonderlijke weerstand, zelfs op de meest schurende oppervlakken.

Als je voor Babolat Pulsion schoenen kiest, kun je zonder enige beperking tennissen en profiteren van een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Technische kenmerken:

- TI-FIT schoen: ondersteuning van de voet op strategische plaatsen (hiel, wreef, voorvoet) voor een veilige en precieze ondersteuning, comfort tijdens het spelen door het afwikkelen en buigen van de voet te vergemakkelijken.
- VK demping voor comfort en schokbescherming.
- Michelin buitenzool: De buitenzool is geïnspireerd op rallybanden en levert uitstekende prestaties over een langere periode. Vorm en profiel van de zool, profielpatroon en samenstelling zijn allemaal variabelen die de zolen van Babolat-schoenen zo sterk maken.

Technische kenmerken

Kleur Marine, blauw en wit
Ondergrond GRAVEL
Referentie 36S22346Z-2033
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier