nike

NIKE AIR ZOOM VAPOR 11 PREMIUM HARDE ONDERGROND TENNISSCHOENEN

De Nike Vapor schoenenlijn is weer in beweging met deze versie 11 van het iconische model van het Amerikaanse merk. De Nike Vapor schoenen zijn ontworpen en staan bekend om hun lichtheid. Dankzij de inbreng van spelers als Andrey Rublev en Carlos Alcaraz worden ze voortdurend verder ontwikkeld om het reactievermogen te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de ondersteuning en duurzaamheid. Deze Nike Vapor 11 Premium Hardcourt schoen heeft een ontwerp geïnspireerd door de Australische outback met een gevlekte witte achtergrond aangevuld met twee tinten groen.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-26%
€ 199,99
€ 147,95
Adviesprijs : € 199,99
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Nike Zoom Vapor 11 Hardcourt schoen is ontworpen voor spelers die willen winnen en elke dag een stapje extra willen zetten om hun doelen te bereiken.
Het eerste doel van dit model is om je een uitstekend comfort te bieden, wat wordt bereikt dankzij een constructie met halve schoenen, een snelle en makkelijke instap die het gebruik van enkelsteunen mogelijk maakt en een optimale ondersteuning door de vetersluiting.
Het tweede doel is om maximale dynamiek en lichtheid te bieden voor snelle bewegingen. Om dit te bereiken bevat de schoen Zoom Air demping onder de voorvoet om het reactievermogen te verbeteren, een 'TPU Wall' rond de schoen om de stabiliteit bij herstarts te verbeteren en een voet dichter bij de grond (15 mm) om het gevoel te verbeteren.
Het derde doel is om een hoge duurzaamheid en perfecte tractie te garanderen. Dit wordt geleverd door de ribbels in het bovenwerk van de schoen, terwijl de zool is gericht op harde oppervlakken om je meer grip en een groter glijvermogen te geven.

Technische kenmerken:

- Nike Zoom Air: Technologie onder de voorvoet om herstarts te bevorderen
- TPU zijbescherming over de hele buitenkant van de voet en een groot deel van de binnenkant van de voet om de laterale stabiliteit en duurzaamheid te verbeteren
- Voet dicht bij de grond dankzij 15 mm tussenruimte
- Extra dik materiaal in de hele schoen voor meer duurzaamheid en tegelijkertijd lichtheid en elegantie
- Constructie van halve schoen
- De instap van de schoen maakt het gebruik van orthopedische inlegzolen of enkelbandages mogelijk.

Technische kenmerken

Gewicht 348 g (schoenenmaat 42)
Kleur Wit en groen
Ondergrond HARDE ONDERGRONDEN
Referentie FJ2055-001
Niet-markerende zool Non

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier