babolat

BABOLAT JET PREMURA 2 JUAN LEBRON PADELSCHOENEN

De eerste schoen die speciaal voor padel werd gemaakt, is geëvolueerd naar zijn tweede versie: de Babolat Jet Premura 2. Lichter, met een bijgewerkt ontwerp dankzij twee transparante vensters en met meer comfort, volgt dit model de richtlijn van de vorige editie, terwijl het zijn sterke punten blijft versterken. De flitsende kleurencombinatie van zwart, rood en turquoise past heel goed bij de padelmentaliteit! Deze schoen is gemaakt voor Juan Lebron, de nummer 1 van de wereld in de WPT, en u vindt zijn logo op de hiel.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-40%
€ 155,00
€ 92,90
Adviesprijs : € 155,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Babolat Jet Premura 2 padelschoen is HET referentiemodel voor alle padel spelers! Hij is vervaardigd in samenwerking met Michelin, zeer flexibel om dichter bij de grond te zijn en zijn patronen samengesteld uit visgraat en spikes voor een perfecte grip op alle banen.

Het bovenwerk is herwerkt met MatrYX Evo dat meer comfort maar ook meer lichtheid biedt met behoud van een goede ondersteuning en een zeer interessante duurzaamheid.
De tussenzool is voorzien van KPRS-X technologie die de demping van de hiel en de herverdeling van energie zal verbeteren.

Een schoen ontworpen door padelspelers voor padelspelers!

Technische kenmerken:

- MatrYX Evo: Geweven bovenwerk dat dankzij polyamidevezels meer comfort en ondersteuning zal bieden dan de Matryx 2.0.
- KPRS-X: Technologie ontwikkeld door Babolat om de demping in de hielzone te optimaliseren.
- Michelin buitenzool: twee expertises: Michelin en Babolat voor een buitenzool aangepast aan elke maat. De structuur van de buitenzool zorgt voor een uitstekende grip op zandbanen in de noppen en op banen zonder zand dankzij de noppen. De buitenzool is gemaakt van een exclusieve rubbersamenstelling voor extra duurzaamheid op de baan.
- OrthoLite: Binnenzool ontworpen met geheugenschuim voor onmiddellijk comfort
- Active Flexion: Het voorste deel van de zool heeft drie grote flexie-inkepingen die de beweging vergemakkelijken en ervoor zorgen dat een groter deel van de voet op de grond staat voor meer reactievermogen

Technische kenmerken

Gewicht 234 g (schoenenmaat 42)
Referentie 30S23908-2042

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier