lotto

LOTTO RAPTOR HYPERPULSE 100 ALL COURT TENNISSCHOENEN

De Lotto Raptor Hyperpulse 100 All Surfaces schoen is een zeer veelzijdige schoen die zowel spelers op zoek naar dynamiek als spelers op zoek naar ondersteuning en duurzaamheid zal aanspreken. De originele navy en blauwe kleurstelling zal een dynamische touch toevoegen aan je outfit.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-42%
€ 170,00
€ 97,95
Adviesprijs : € 170,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Lotto Raptor Hyperpulse 100 All Surfaces schoen heeft een dubbel mesh bovenwerk om ervoor te zorgen dat hij niet alleen beter ademt, maar ook lichter is.
De tussenzool bevat Hyperpulse technologie die door zijn constructie de demping en energieteruggave in het spel zal verbeteren. De tussenzool is voorzien van kleine inkepingen die in twee fasen ingrijpen: wanneer je je voet op de grond zet, liggen de inkepingen plat om maximaal comfort en demping te bieden, en wanneer je je begint voort te bewegen, komen de inkepingen omhoog en zorgen ze voor een verend effect om je pas meer energie te geven.
De buitenzool is gemaakt in samenwerking met Vibram, een gespecialiseerd merk voor buitenzolen, voor meer duurzaamheid en grip. Dit is bereikt door de diepte van de zool op de meest gevoelige plaatsen aan te passen.

Het extraatje van dit model? Hij wordt geleverd met 2 sets veters: navy en blauw om de look te veranderen naargelang je stemming.

Technische kenmerken:

- Stabilisator: TPU deel bij de hiel om de stabiliteit van de voet in de schoen te verbeteren.
- Hyperpulse System: Tussenzool van EVA en ETPU. Werkt in twee fasen voor demping en energieherverdeling. Het bestaat uit kleine inkepingen over de hele lengte van de schoen die zich aanpassen aan uw bewegingen.
- BFC: Een onderdeel dat aan de middenvoet is toegevoegd om de torsie van de schoen te beperken en stabiliteit te verkrijgen.
- Vibram buitenzool: Vibram is een merk dat sinds 1936 gespecialiseerd is in het maken van zolen. Zij hebben de buitenzool van deze schoen ontworpen om maximale grip en duurzaamheid te garanderen.
- RFC: Versterking aan de binnenkant van de voet en in de teenzone om de duurzaamheid te verbeteren.
- PuntoFlex: Werkzaamheden aan de buitenzool om de voet op natuurlijke wijze te laten buigen en de beweging te optimaliseren
- Kurim-verstevigingen om de voorvoet te beschermen tegen slijtage
- Ortholite binnenzool voor extreem comfort. Deze inlegzool van polyurethaanschuim heeft een vormgeheugen en biedt verschillende voordelen zoals demping, goede afvoer van transpiratievocht, een antibacterieel systeem en lichtheid.

Technische kenmerken

Gewicht navy-blu g (schoenenmaat 42)
Kleur Marine et Bleu
Ondergrond ALL COURT
Referentie 215623-9ZA
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier