babolat

BABOLAT PURE STRIKE 100 16/20 TENNISRACKET (305 GR)

CONTROLESPINTOLERANTIE

De Babolat Pure Strike racketreeks is vernieuwd om nog meer controle en een verbeterd gevoel te bieden. In navolging van Cameron Norrie en Dominic Thiem is dit racket ideaal voor spelers die de baan willen domineren met agressieve slagen of voor tegenaanvallers die alle delen van de baan met precisie willen raken. De emblematische kleur is behouden, met meer rood en de inscriptie "Strike" op het hart.

Dit Pure Strike 100 16x20 racket is perfect voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een vergevingsgezinder en krachtiger Pure Strike racket dat nog steeds veel precisie biedt.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • Uw matching cadeau bij aankoop van twee dezelfde rackets met de code MATCHING.

    Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig van 25 tot 28 april. Korting toegepast in het winkelmandje met de code voor de aankoop van twee identieke rackets en een match service (referentie: RAQIDEM). Exclusief testrackets en juniorrackets. De matchingservice wordt aangeboden wanneer je het aantal rackets selecteert. Eenmalige korting ter waarde van €49,80, d.w.z. de prijs voor het matchen van twee rackets. Het matchen van je rackets kan resulteren in een langere verwerkingstijd van je bestelling”.

  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 279,95
  • Koop 2 voor € 251,95 per stuk.
Adviesprijs : € 279,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Controle - spin - vergevingsgezindheid

Het Babolat Pure Strike 100 16x20 racket heeft een bladformaat van 645cm² voor krachtig slaan zonder in te leveren op controle, waardoor dit model makkelijker te bespelen is dan de Pure Strike 97 en 98.
Het gewicht van 305 gram, met een balanspunt op 31 cm, biedt genoeg stabiliteit om je nauwkeurigheid te verbeteren en je tegenstander naar de vier hoeken van de baan te brengen.
Het 16x20 snarenpatroon zorgt voor wat extra controle vergeleken met de Pure Strike 100, terwijl je nog steeds veel punch en spin hebt.
De toevoeging van NF2-Tech technologie in het frame en de shaft zorgt voor meer comfort en een beter geluid bij het slaan.
De 65 Ra stijfheid is de laagste in de Pure Strike serie om de controle van dit model sterk te verbeteren ten opzichte van de klassieke Pure Strike 100.

Type speler

- Gevorderde spelers die op zoek zijn naar een Pure Strike model dat meer vergevingsgezind is met behoud van veel controle.

Technische kenmerken:

Control Frame Technology: Veranderende framevorm voor een zeer dynamische elliptische vorm in het hart en een vierkante vorm op de rest van het frame voor meer controle.
FSI Control: Technologie die een strakker snarenpatroon biedt voor meer controle, gecombineerd met het Woofer-systeem dat de contacttijd van de bal met de snaar vergroot voor meer gevoel.
NF2-Tech: Linnen inzetstukken toegevoegd aan het frame en het hart om het comfort en de geluidskwaliteit op het moment van impact met de bal te verbeteren.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 65 RA
Balans onbespannen 31 cm
Snarenpatroon 16x20
Referentie 101534
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier