asics

ASICS GEL-RESOLUTION 9 MELBOURNE ALL COURT TENNISSCHOENEN DAMES

De Asics Gel Resolution Melbourne all court tennisschoen voor dames bouwt voort op het succes van versie 8, ondersteund door Matteo Berrettini, door dit model verder te verbeteren en door te gaan naar versie 9. De sterke punten van deze schoen, die ideaal is voor spelers die hun baan tot elke prijs verdedigen, blijven hetzelfde, met een grote stabiliteit en ondersteuning, eigenschappen die nog verder zijn verbeterd in de Resolution 9. De sterke punten van deze schoen, die ideaal is voor spelers die hun baan koste wat het kost verdedigen, blijven hetzelfde, met een geweldige stabiliteit en ondersteuning, eigenschappen die nog verder zijn verbeterd in de Resolution 9. Qua design zal het beige en koraal kleurenschema nooit uit de mode raken en je outfits aanvullen.

Meer info
eco tag
Bovenkant + binnenkant in gerecycled polyester
Speciale aanbiedingen :
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
Nieuw
€ 150,00
€ 135,00
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Asics Gel Resolution 9 all court schoen voor dames is de maatstaf voor verdedigende spelers die op zoek zijn naar maximale stabiliteit en duurzaamheid. Bovendien is hij dynamisch genoeg om je te helpen de bal sneller op te pakken.
Het bovenwerk is herwerkt met een nieuw ontwerp, nog steeds gemaakt van mesh en PU, om ademend vermogen en duurzaamheid te bieden en een agressievere stijl te brengen.
De Dynawall-technologie die in versie 8 werd geïntroduceerd, is verbeterd met een nieuw hielstuk voor extra ondersteuning.
De tussenzool is gemaakt van Flytefoam-materiaal, dat schokken absorbeert en in combinatie met de beroemde Asics Gel® maximale energie teruggeeft om je op weg te helpen.
De buitenzool, versterkt op de meest gevoelige plekken, biedt uitstekende grip op het veld en nog meer duurzaamheid.

Technische kenmerken:

- Achter- en voorvoet GEL®: Het ASICS GEL-systeem zorgt voor de hoogst mogelijke schokabsorptie. De GEL-units zijn onder de voorvoet en onder de hiel geplaatst om een maximum aan energie op te slaan en opnieuw te verdelen over de voet.
- Flytefoam: Materiaal ontwikkeld om de demping van de tussenzool te verbeteren door organische vezels toe te voegen en meer lichtheid te bieden.
- Dynawall Extended: Dynawall Extended technologie combineert het middenvoetgedeelte dat al aanwezig was op versie 8 met een nieuw gedeelte in de hiel om de laterale stabiliteit en hielondersteuning te verbeteren.
- Dynawrap 2.0: Systeem gekoppeld aan de veters om de ondersteuning van de voet in de schoen te verbeteren.
- Flex Grooves: Vorm van de buitenzool die de flexibiliteit van de voorvoet verbetert voor meer grip en stabiliteit.
- AHAR+: Het meest resistente rubber op de markt, geplaatst op belangrijke plaatsen in de buitenzool voor nog meer grip en duurzaamheid.
- P-Guard versterking: Versterkte weerstand rond de tenen en op slijtagepunten.

Technische kenmerken

Gewicht 326 g (schoenenmaat 38)
Kleur Beige en koraal
Ondergrond ALL COURT
Referentie 1042A208-700
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier