dunlop

DUNLOP SX 300 LS LTD TENNISRACKET WIT (285 GR) (BEPERKTE EDITIE)

KRACHTSPINWENDBAARHEID

Het Dunlop Sx 300 LS racket is terug in een beperkte oplage, ontworpen in samenwerking met Patrick Mouratoglou. De gele kleur wordt aangevuld met afwisselend witte en grijze strepen voor een geweldig effect. Net als Patrick Mouratoglou zullen spelers die op zoek zijn naar power en spin houden van dit racket.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • Uw matching cadeau bij aankoop van twee dezelfde rackets met de code MATCHING.

    Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig van 25 tot 28 april. Korting toegepast in het winkelmandje met de code voor de aankoop van twee identieke rackets en een match service (referentie: RAQIDEM). Exclusief testrackets en juniorrackets. De matchingservice wordt aangeboden wanneer je het aantal rackets selecteert. Eenmalige korting ter waarde van €49,80, d.w.z. de prijs voor het matchen van twee rackets. Het matchen van je rackets kan resulteren in een langere verwerkingstijd van je bestelling”.

  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 229,95
€ 195,90
  • Koop 2 voor € 175,90 per stuk.
Adviesprijs : € 229,95
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

La raquette Dunlop Sx 300 LS est parfaite pour les joueurs recherchant une prise d'effet maximale, tout en gardant de la légèreté et de la maniabilité. Tout a été mis en oeuvre pour en faire une machine à spin ! Par rapport à la version précédente, l'édition 2022 a baissé son swingweight pour gagner en aérodynamisme et en maniabilité, tout en augmentant la puissance de frappe. 


Dotée d'un poids de 285 g associé à un équilibre de 32.5 cm, cette raquette offrira beaucoup de maniabilité pour accélérer aisément la tête de raquette et gagner en vitesse de balle.
Le tamis 645 cm² est complété par la technologie Spin Boost+ Grommets afin de gagner en tolérance au décentrage et limiter les fautes tout en améliorant la prise d'effet. Le plan de cordage 16x19, couplé à la technologie Spin Boost String Tech, va agrandir l'espace entre les cordes et optimiser leur mouvement tout en augmentant la puissance de frappe pour déborder aisément vos adversaires avec des coups puissants et liftés.
La rigidité de cette raquette est de 68 Ra, complétée avec V Energy Shaft, lui permet d'être assez rigide pour vous apporter de la puissance supplémentaire, tout en restant confortable grâce à la présence de la mousse Sonic Core Infinergy dans la cadre qui va absorber les vibrations. 

 

Voordelen voor de speler: Spin - Kracht - Wendbaarheid

Het Dunlop Sx 300 LS racket is perfect voor spelers die op zoek zijn naar maximale spin met behoud van lichtheid en wendbaarheid. Er is alles aan gedaan om er een spinmachine van te maken! Vergeleken met de vorige versie heeft de 2022 editie een lager swinggewicht om de aerodynamica en wendbaarheid te verbeteren, terwijl de slagkracht toeneemt.

Met een gewicht van 285g en een balans van 32.5 cm biedt dit racket veel wendbaarheid voor een makkelijke slagversnelling en verhoogde balsnelheid.

Het bladformaat van 645 cm² wordt aangevuld met de Spin Boost+ Grommets technologie voor meer vergevingsgezindheid buiten het midden en minder fouten, terwijl de spin verbetert. Het 16x19 snarenpatroon, in combinatie met Spin Boost String Tech, vergroot de ruimte tussen de snaren en optimaliseert hun beweging, terwijl de kracht van de slag wordt vergroot, zodat je je tegenstanders gemakkelijk kunt overweldigen met krachtige, spinballen.

De 68 Ra stijfheid van het racket, aangevuld met V Energy Shaft, geeft het genoeg stijfheid om je extra power te geven, terwijl het comfortabel blijft dankzij de aanwezigheid van Sonic Core Infinergy schuim in het frame, dat trillingen absorbeert.

Type speler :

- Gemiddelde spelers die op zoek zijn naar maximale spin en power.

Technologie:

- Sonic Core Infinergy: TPU-schuim ontwikkeld door BASF om trillingen te verminderen en de energieteruggave van de bal te verhogen.
- Spin Boost+ Grommets: Grotere vrijheid van de 12 verticale hoofdsnaren (vergeleken met 10 bij de vorige versie) voor meer tolerantie bij off-centre slagen en betere spin. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bewegingsrichting van elke grommet, afhankelijk van zijn functie.
- Spin Boost String Tech: Vernieuwd snarenpatroon met meer ruimte tussen de lengtesnaren, maar ook tussen de breedtesnaren, om de snaren te spreiden en meer vergevingsgezindheid, kracht en spin te bieden.
- V Energy Shaft: Het hart van het racket is uitgehold om de luchtpenetratie en stabiliteit te verbeteren voor meer power.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 285 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 68 RA
Balans onbespannen 32.5 cm
Profielbreedte 23-26-23 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 10338683
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier