head

HEAD GRAVITY TOUR RACKET (305 GR) (NEW)

CONTROLETOLERANTIEBALGEVOEL

Het Head Gravity Tour tennisracket is terug in zijn derde versie, deze keer met Auxetic technologie voor een verbeterd gevoel. De Gravity rackets, aanbevolen door Alexander Zverev en Andrey Rublev, zijn ontworpen voor offensieve spelers die impact aan hun spel willen toevoegen met een model dat precisie en gevoel biedt. Met een verschillend ontwerp aan de voor- en achterkant, vind je aan de ene kant de hele gekleurde kop van het racket en aan de andere kant alleen de kern met een iriserende verf die van kleur verandert van blauw naar paars.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • Uw matching cadeau bij aankoop van twee dezelfde rackets met de code MATCHING.

    Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig van 25 tot 28 april. Korting toegepast in het winkelmandje met de code voor de aankoop van twee identieke rackets en een match service (referentie: RAQIDEM). Exclusief testrackets en juniorrackets. De matchingservice wordt aangeboden wanneer je het aantal rackets selecteert. Eenmalige korting ter waarde van €49,80, d.w.z. de prijs voor het matchen van twee rackets. Het matchen van je rackets kan resulteren in een langere verwerkingstijd van je bestelling”.

  • Een gratis handdoek bij elke aankoop van een Head Gravity 2023 + een kans om een gigantisch racket te winnen.

    Voorwaarden van de huidige aanbiedingen

  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-32%
€ 280,00

€ 189,90

€ 223,95

Adviesprijs : € 280,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Controle - Tolerantie - Gevoel

Dit Head Gravity Tour racket voldoet aan de behoeften van spelers op het gebied van controle en tolerantie. Het belichaamt perfect de veelzijdigheid van de nieuwe generatie die alles wil kunnen doen op de baan.
Qua eigenschappen heeft dit Tour-model een bladformaat van 645 cm², wat naast de vergevingsgezindheid veel veelzijdigheid biedt bij al je slagen. Het gewicht van 305 g in combinatie met een balans van 32 cm is erg stabiel, maar stelt spelers die fysiek klaar zijn in staat om alles te geven aan elke bal.
Het 18x20 snarenpatroon biedt een hoge concentratie snaren voor maximaal contact met de bal voor meer precisie en de mogelijkheid om de bal te plaatsen waar je maar wilt.
Het dunne profiel (22 mm) en de lage stijfheid (61 Ra) verbeteren ook de controle die dit racket biedt.

Type speler :

- Ervaren spelers die volledig toegewijd zijn aan al hun slagen en op zoek zijn naar een comfortabel racket met veel controle en touch.

Technologie:

- Auxetic: Specifieke constructie gebruikt in het juk van het racket. De koolstofvezels zijn op een speciale manier geweven om een betere feedback te geven wanneer de bal wordt geslagen en om het spelgevoel te verbeteren.
- Grafeen binnenin: Grafeen bevindt zich op 3 uur, 9 uur en 12 uur om het frame te verstevigen, voor meer stabiliteit te zorgen en een betere energieoverdracht van het racket naar de bal tijdens het slaan.
- Flex Groove: Diepere grommets voor een beter gevoel tijdens het slaan.
- Elliptical Beam: Rond racketprofiel op de overgang tussen de kern en het frame voor meer flexibiliteit.
- Sweet Zone: Ronde racketkop en breed snarenpatroon voor meer tolerantie en power

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.5 cm
Stijfheid 61 RA
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 22 mm
Snarenpatroon 18x20
Referentie 235313
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier