Bij aankoop van een paar schoenen - 1 Tennispro Cup t-shirt cadeau
Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen

Diadora tenniskleding heren

DIADORA

Filters

Fermer
Type
Maat

1-4 / 4

4 artikel(en)

Filters

Fermer
Type
Maat

1-4 / 4

4 artikel(en)

Les vêtements de tennis Diadora homme sont à découvrir sur Tennispro.fr. Choisissez la marque et alliez dynamisme et innovation !

DIADORA TENNIS : EEN ENERGETISCHE STIJL

Tennissen betekent ook weten hoe je je tenniskleding moet kiezen! Diadora biedt haar spelers T-shirts, tennispolo's, korte broeken en tennisjassen voor mannen in klassieke stijl en in flitsende en neutrale kleuren. Iedereen vindt hier zeker de juiste outfit die bij zijn behoeften past.

Mensen die van extravagante tenniskleding houden, kiezen best voor Diadora T-shirts en shorts in ongebruikelijke kleuren. Tennissers die de voorkeur geven aan discretie zullen daarentegen kiezen voor modellen in sobere kleuren. Extravagantie of discretie? Flitsende of neutrale kleur? Diadora heeft de harten van haar atleten veroverd met een ruime keuze aan modellen en kleuren.

TENNIS DIADORA : INNOVATIES EN TECHNOLOGIËEN VOOR DE OVERWINNING

De beste zijn op de tennisbaan betekent ook het kiezen van tennisuniformen die aan uw behoeften voldoen. Diadora is voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën om de prestaties en het welzijn van haar tennissers op de tennisbanen te verbeteren.

Blijf droog en koel met de Dia Dry-technologie die zorgt voor optimale vochtafvoer en microventilatie bij het tennissen. De T-shirts, shorts, polo's en jassen zijn ook voorzien van Dia Fit-technologie, die een uitstekende bewegingsvrijheid biedt dankzij de elasticiteit van de stof. Geen onaangename geuren meer dankzij de HeiQ Fresh Tech-technologie. Diadora herentenniskleding is ten slotte speciaal ontworpen voor onovertroffen comfort.