lotto

LOTTO MIRAGE 100 II ALL COURT TENNISSCHOENEN

Ontdek de Lotto Mirage 100 All Surfaces schoen die je naar de overwinning brengt! Hij wordt gebruikt door de spelers van het merk en staat garant voor lichte en snelle bewegingen en veel comfort. Het ontwerp kiest voor een dynamische look met trendy kleuren, zoals in dit geval met een rood-zwarte tint met oranje details!

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-46%
€ 160,00
€ 85,95
Adviesprijs : € 160,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Lotto Mirage 100 All Surfaces tennisschoen is perfect voor spelers met dunne of universele voeten die op zoek zijn naar een lichtgewicht en dynamische schoen die hen naar de overwinning brengt!
Lotto is teruggegaan naar de basis door de historische en iconische Syn-Pulse technologie van het merk op te nemen. Het is een frame dat de stabiliteit, demping en energieteruggave van de schoen verhoogt zonder ooit te verzwakken, want het is geen schuim zoals EVA dat na verloop van tijd kan vervormen. Gegarandeerd comfort voor een lange tijd! Qua demping blijft het Enerturn-schuim in de hiel de ene na de andere schok opvangen om de voet te beschermen tegen pijn.
Stabiliteit is ook aanwezig dankzij Side Stability Support en Heel Control, die de voet op zijn plaats zullen houden ondanks alle richtingsveranderingen die tennis vereist.
Tot slot zorgt de duurzaamheid van dit model voor lange speeluren dankzij de RFC-versterking die snelle slijtage aan de binnenkant van de voet en de tenen voorkomt, terwijl Longlast 40 een zeer slijtvast rubber gebruikt voor de zool.

Wat is er speciaal aan dit model? Het wordt geleverd met 2 sets veters: rood en oranje om de look te veranderen afhankelijk van je stemming. Bij dit model wordt ook een tweede paar inlegzolen geleverd om de pasvorm aan uw voet aan te passen.

Op technisch gebied: 

- Syn-Pulse: Lotto's historische technologie, Syn-Pulse is een frame tussen de tussenzool en de buitenzool dat de stabiliteit, demping en energieteruggave verbetert.
- Enerturn: dempingssysteem in de hiel dat schokken absorbeert en maximale energie herverdeelt voor herstel.
- Side Stability Support: laterale stabilisator in het bovenwerk van de schoen die de voet tijdens de beweging vastzet.
- PuntoFlex: werk aan de zool om de voet op natuurlijke wijze te laten buigen en de beweging te optimaliseren
- Heel Control: zorgt voor een goede ondersteuning en controle van de hiel tijdens het lopen.
- RFC: versterking aan de binnenkant van de voet en in de teenzone om de duurzaamheid te verbeteren.
- Longlast 40 rubberen buitenzool voor optimale slijtvastheid
- Ortholite binnenzool voor extreem comfort. Deze inlegzool van polyurethaanschuim heeft een geheugenfunctie en biedt verschillende voordelen zoals demping, goede zweetafvoer, een antibacterieel systeem en lichtheid

Technische kenmerken

Gewicht 339 g (schoenenmaat 42)
Kleur rouge-orange
Ondergrond ALL COURT
Referentie 218990-9ZC
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier