Joma tennisschoenen heren

JOMA

Filters

Fermer
COLLECTIE
Maat
KLEUR
PRIJS

1-1 / 1

1 artikel(en)

Filters

Fermer
COLLECTIE
Maat
KLEUR
PRIJS

1-1 / 1

1 artikel(en)

Op onze website Tennispro.nl vindt u Joma schoenen voor harde ondergrond en Joma gravel tennisschoenen. Het Spaanse merk rust veel tennissers uit op het professionele circuit, zoals Pablo Carreño Busta, Nicolas Almagro, Marcel Granollers en tenslotte Albert Ramos.

JOMA TENNIS : DEZE SCHOENEN ZIJN EEN MUST !

Kiezen voor een Joma-tennisschoen betekent dat je prestaties en stijl wilt combineren. Het merk Joma biedt een ruime keuze aan tennisschoenen die iedereen zullen bevallen. Of je nu een beginner, een gemiddelde speler of een ervaren competitiespeler bent, met de Joma herenschoenencollectie vind je de juiste schoen voor jou. De schoenen zijn voorzien van verschillende technologieën zodat u zich zo comfortabel mogelijk voelt in uw tennisschoenen. 

MEERDERE MODELLEN DIE PASSEN BIJ ELKE SPELER

Er zijn verschillende soorten Joma herenschoenen. Allereerst de Pro Roland serie, die wordt gebruikt door Pablo Carreño Busta, die schoenen voor harde oppervlakken en gravel aanbiedt. Deze schoen is gemaakt voor dynamische competitieve spelers met agressief spel. Het Ace-gamma vult deze collectie aan met drie modellen die veel stabiliteit en duurzaamheid bieden.

TECHNOLOGIEËN VOOR NOG BETERE PRESTATIES

Joma tennisschoenen zijn ontworpen met verschillende technologieën die ideaal zijn voor tennis. Ten eerste zijn de modellen gemaakt van TPU en Mesh, wat ze resistent maakt. Vervolgens worden de schoenen aan de zijkanten en op hielniveau versterkt met Protection en Exo Counter-technologieën voor beter comfort. De EVA inlegzolen zijn comfortabel en uw voet zal zich in optimale temperatuursomstandigheden bevinden met behulp van VTS-technologie die een uitstekende luchtuitwisseling tussen binnen en buiten mogelijk maakt. Tot slot, het Glove System en de Rebound verminderen het gewicht van het Ace Pro-model om uw bewegingssnelheid te verbeteren.