yonex

YONEX EZONE 98L SKY BLUE TENNISRACKET (285 GR)

VEELZIJDIGHEIDSTABILITEITCOMFORT

Ontdek de 7e generatie Yonex Ezone tennisrackets! Gebruikt door Nick Kyrgios, Naomi Osaka en Casper Ruud, is dit Ezone Sky Blue 98L model perfect voor aanvallende spelers die punten met power willen afmaken.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-41%
€ 269,90
€ 159,90
Adviesprijs : € 269,90
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: Veelzijdigheid - Comfort - Stabiliteit

Dit Yonex Ezone 98L 285g racket heeft een balans van 33cm waardoor het een uitstekende stabiliteit heeft op al je slagen om veel power te ontwikkelen met behoud van veel controle.
Het relatief veeleisende bladformaat van 632cm² biedt een zeer scherpe respons, maar vereist goede technische en fysieke vaardigheden om de bal slag na slag succesvol te centreren gedurende een wedstrijd.
Het 23,5-24,5-19,5mm frame zorgt voor extra vergevingsgezindheid en kracht.
Het 16x19 snarenpatroon zorgt voor goede spin en een perfecte combinatie van kracht en controle.

Net als bij de vorige versie blijft het comfort van dit model erg belangrijk dankzij het Vibration Dampening System dat de trillingen die door de greep gaan wegfiltert, maar ook dankzij de M40X die in de kern van het racket wordt gebruikt voor meer flexibiliteit.

Spelerstype:

Dit racket is het ideale model voor gemiddelde tot gevorderde spelers die op zoek zijn naar een model met veel power maar met een klein bladformaat om controle over de bal te houden.

Technologieën :

- Isometrisch: Isometrisch gevormd frame om de sweetspot en daarmee de vergevingsgezindheid en kracht van het racket te optimaliseren.
- Oval Pressed Shaft: Technologie die de controle en het gevoel verbetert.
- 2G Namd Speed: Grafietvezels in de kern verminderen energieverlies om meer energie op de bal over te brengen voor meer power.
- Vibration Dampening Mesh: Dit materiaal is geplaatst in de greep en filtert 30% van de trillingen veroorzaakt door de slag om je arm te beschermen, maar ook om je meer touch en comfort te bieden.
- Aero Shape Design: Dunnere profielvorm aan de bovenkant van het frame voor een beter gevoel.
- M40X: Gebruik van een stijf grafiet in de racketkop voor meer kracht en een zachter grafiet in de kern voor meer comfort, stabiliteit en controle.
- Liner Tech: Grotere snaarinvoerhoek op sommige snaren voor een grotere sweetspot en snaarbeweging.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 285 g
Bladformaat 632 cm²
Lengte 68.58 cm
Balans onbespannen 33 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 07EZ98LYX-18
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier