asics

ASICS SOLUTION SPEED FF 2 GRAVEL TENNISSCHOENEN DAMES

Het snelste model in de Solution Speed serie, de Asics Solution Speed FF 2 New York gravel schoen is de referentie keuze voor snel bewegende spelers die graag de klei beheersen.
De schoen is zeer stabiel en heeft een flexibelere pasvorm dan de eerste versie, zodat je je met gemak over de baan kunt bewegen en tegelijkertijd uitstekende ondersteuning krijgt. De blauwe kleur geeft je outfit extra pit!

Meer info
eco tag
Bovenkant + binnenkant in gerecycleerd polyester
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-41%
€ 150,00
€ 88,95
Adviesprijs : € 150,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

Licht, dynamisch, stabiel en flexibel, de Asics Solution Speed FF 2 gravel tennisschoen bouwt voort op het succes van haar grote zus en is nu al een benchmark voor de tennisbaan.
Het bovenwerk van de schoen is voorzien van een PU (polyurethaan) applicatie die zorgt voor een betere ondersteuning, meer flexibiliteit en een verbeterde pasvorm.
Qua demping zorgt de combinatie van Gel aan de achterkant van de schoen en de tussenzool van Flytefoam-materiaal voor veel comfort en kunt u zich volledig op het spel concentreren.
Het bewegingsvermogen is ook verbeterd dankzij de toevoeging van de Flytefoam Propel-technologie, die je pas meer bounce en een betere impuls geeft, terwijl het Twistruss-stuk onder de zool zorgt voor meer grip voor een betere zijwaartse beweging.
De buitenzool heeft een volledig nieuw ontwerp. Het Asics Grip-patroon op de buitenzool is ontworpen om de tractie op de baan en de grip op de grond te verbeteren voor gemakkelijkere voorwaartse overgangen.
Tot slot zorgt de Dynawrap-technologie voor ondersteuning en stabiliteit van je voeten.

Technische kenmerken:

- Asics Flytefoam Propel: zeer lichte schuimconstructie die meer rebound en een betere impuls biedt en garant staat voor optimaal comfort en natuurlijkere bewegingen.
- Flytefoam tussenzool: nieuw materiaal ontwikkeld om de demping van de tussenzool te verbeteren dankzij de toevoeging van organische vezels en meer lichtheid te bieden.
- Dynawrap: een systeem van kleine elastische banden die het bovendeel van de voet beter ondersteunen.
- AHAR+: het meest resistente rubber dat beschikbaar is, geplaatst op belangrijke plaatsen van de buitenzool voor nog meer grip en duurzaamheid.
- Twistruss: onderdeel onder de buitenzool dat de stabiliteit en grip verbetert en je meer bewegingsvrijheid geeft.
- Rearfoot GEL®: Gel-eenheden in de hiel voor een betere demping en meer dynamiek.
- Asics Grip: Technologie die de tractie op de baan verbetert en uitstekende grip op de grond biedt.

Technische kenmerken

Gewicht 263 g (schoenenmaat 38)
Kleur Blauw
Ondergrond GRAVEL
Referentie 1042A134-405
Niet-markerende zool Oui
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier