bullpadel

BULLPADEL HACK 03 MASTER FINAL 2023 PADELRACKET

KRACHTSPINSTABILITEIT

Dit Bullpadel Hack 3.0 Master Final 23 racket, met zijn zwarte en zilveren ontwerp aangevuld met holografische motieven, is het racket waarmee speler Paquito Navarro deelnam aan het Masters-toernooi en dit won. Op de achterkant van het racket is het merklogo vervangen door de woorden "Master Final".

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-34%
€ 349,95

€ 229,95

€ 314,95

Adviesprijs : € 349,95
Available stock : 5+
loader
Loading

Het is volledig gemaakt van Tricarbon materiaal, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid en stijfheid voor meer power. De gebruikte technologieën, zoals Nerve en Airchannel, gecombineerd met een zwaar gewicht (ongeveer 370g), geven dit racket extreme power. De diamantvorm zorgt voor nog meer power bij impact.
Dankzij het CustomWeight systeem kun je het racket aanpassen, afhankelijk van of je op zoek bent naar nog meer power of om de balans aan te passen. Er zijn drie sleuven op het blad van het racket, en nog een om de huidige dop te vervangen, zodat je het perfecte racket voor jou hebt.

Deze gelimiteerde editie heeft 3D Grain technologie voor verbeterde balgrip en spin.

Dit racket is perfect voor ervaren spelers die op zoek zijn naar power.

Technische kenmerken:

Hack : Stijfheid van de kern van het racket om de nauwkeurigheid te verbeteren, zelfs als je buiten het midden slaat
Vibradrive : Rubberen deel in het handvat om trillingen te absorberen.
- Airchannel : Perforaties aan de zijkanten van het hart van het racket voor een betere slagsnelheid.
Metalshield : Aluminiumlegering bumper aan de bovenkant van het racket om het te beschermen tegen stoten en krassen
- MultiEVA : De kern van dit racket heeft twee schuimdichtheden: de eerste is compacter om meer power te bieden bij snelle ballen en de tweede is minder dicht om betere controle te behouden bij langzame ballen.
- TriCarbon 3D : Gebruik van tweezijdig verweven carbonstrips voor meer sterkte en stijfheid, terwijl het gewicht afneemt.
CustomWeight : Een systeem waarmee je je racket kunt aanpassen aan de voordelen die je zoekt. Er zijn 3 ruimtes in de kop van het racket en 1 in de punt om loodplaatjes toe te voegen (apart verkrijgbaar).
- Nerve : Aanbrengen van kanalen aan de zijkanten van het racketframe om de stijfheid te verhogen en het gewicht te verlagen
- Adaptia : De combinatie van TriCarbon en MultiEVA zorgt ervoor dat het racket zich aanpast aan de snelheid van de bal van de tegenstander. Bij een snelle bal zal het racket stijver worden om je meer controle te geven, terwijl de bal bij een langzame bal langer in contact blijft met het racket, voor krachtigere slagen met minder moeite.
CarbonTube : Een hol buisvormig frame aan de buitenkant van het racket. Hij is gemaakt van carbon voor een uitstekend compromis tussen kracht en controle.
3D Grain: blad in reliëf met patronen voor betere balgrip en spin.
Hesacore : De Hesacore grip heeft een honingraatontwerp voor meer contact tussen de hand en de grip. Dit vermindert de spanning van de hand op de grip, waardoor je meer speelvrijheid hebt.

Technische kenmerken

Racketvorm Diamant
Gewicht 365-375 g
Lengte 45 cm
Dikte 38 mm
Balans Avancé
Beschermhoes Nee
Referentie 472008

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier