bullpadel

BULLPADEL NEURON MASTER FINAL 2023 PADELRACKET

VEELZIJDIGHEIDSTABILITEITCOMFORT

Dit Bullpadel Neuron Master Final racket, met een zwart en grijs ontwerp, is de versie die gemaakt is voor de World Padel Tour Master Final. Het werd gebruikt door Federico Chingotto, die het toernooi won. Op de achterkant van het racket is het merklogo vervangen door de woorden "Master Final".

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-38%
€ 319,95

€ 199,95

€ 287,95

Adviesprijs : € 319,95
Available stock : 5
loader
Loading

Het is volledig gemaakt van XTCarbon 3K, een gevlochten carbon dat duurzamer en veelzijdiger is dan stijvere versies zoals 12K.
Het gewicht van 370 gram, gecombineerd met een gemiddelde balans, past bij het ontwerp van het model en zorgt voor stabiliteit en wendbaarheid. De druppelvorm zorgt voor een goede verhouding tussen kracht en controle.
Technologische innovaties zoals het Neuron- en Wave-systeem maken dit racket comfortabel in gebruik, waardoor het net zo goed uit de voeten kan met defensieve slagen als met smashes om punten met pit af te maken.

Dit racket is perfect voor ervaren spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid.

Technische kenmerken:

Neuron : Dwarsbrug in het midden van de kern met een punt om trillingen te helpen verspreiden voor meer comfort en tegelijkertijd de torsiestijfheid te verbeteren voor meer kracht
Vibradrive : Rubberen deel in het handvat om trillingen te absorberen.
Wave System : Aan elke kant van het racket is een golfvorm aangebracht. Dit maakt het frame flexibeler om het trampoline-effect te verbeteren, vooral bij verdedigende slagen.
XTCarbon3K : Gevlochten 3K koolstofvezel voor stijfheid en kracht
MultiEVA : De kern van dit racket heeft twee schuimdichtheden: de eerste is compacter om meer power te bieden bij snelle ballen en de tweede is minder dicht om betere controle te behouden bij langzame ballen.
Smart Holes : Gaatjespatroon om de sweetspot (ideale slagzone) te verbeteren
CarbonTube : Een hol buisvormig frame aan de buitenkant van het racket. Hij is gemaakt van carbon voor een uitstekend compromis tussen kracht en controle.
Hesacore : De Hesacore grip heeft een honingraatontwerp voor meer contact tussen de hand en de grip. Dit vermindert de spanning van de hand op de grip, waardoor je meer speelvrijheid hebt.

Technische kenmerken

Racketvorm Druppel
Gewicht 365-375 g
Lengte 45 cm
Dikte 38 mm
Balans Medium
Beschermhoes Nee
Referentie 472010
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier