bullpadel

BULLPADEL VERTEX 04 W 24 PADELRACKET

CONTROLESPINWENDBAARHEID

Dit Bullpadel Vertex W 04 racket, met zijn marineblauw en turquoise ontwerp, blijft zich ontwikkelen. Dankzij een aantal verbeteringen kun je genieten van een racket dat 10% responsiever is, 23% aerodynamischer, met een 8% grotere sweetspot en 38% minder trillingen. Dit is het model van speler Delfi Brea.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-20%
€ 229,95

€ 183,96

€ 229,95

Adviesprijs : € 229,95
Available stock : 5+
loader
Loading

Het is volledig gemaakt van Fibrix-materiaal, dat glas- en koolstofvezels combineert om het comfort aanzienlijk te verbeteren. Technologieën zoals Air Power en Vertex, gecombineerd met een gewicht dat meer geschikt is voor vrouwen (ongeveer 352 gram), geven dit racket kracht en wendbaarheid. De diamantvorm zorgt voor nog meer power bij impact.
Dankzij het CustomWeight systeem kun je het racket aan je eigen wensen aanpassen, of je nu op zoek bent naar nog meer power of de balans wilt veranderen.
Nieuw in deze editie zijn de AirPower en Curvatik technologieën, die de kracht en het comfort van dit model verhogen, evenals de aerodynamica.

Bovendien geeft de Top Spin technologie het balhoofd van het racket een ruw gevoel dat je veel spin zal geven.

Dit racket is perfect voor ervaren spelers die op zoek zijn naar power en spin.

Technische kenmerken:

- AirPower: AirChannel technologie is geëvolueerd tot AirPower. Dankzij een grotere opening is de aerodynamica van het racket met 23% verbeterd.
- Curvatik: Gedraaide randen van het racket voor meer torsiestijfheid en comfort.
- Vertex: Constructie van de kern van het racket om trillingen te elimineren en de stijfheid te verhogen. Dit zorgt voor meer power en een betere stabiliteit.
- MultiEVA: De kern van dit racket heeft twee schuimdichtheden: de eerste is compacter om meer power te bieden bij snelle ballen en de tweede is minder dicht om betere controle te behouden bij langzame ballen.
- Fibrix: Combinatie van glasvezel en koolstofvezel voor meer comfort tijdens het slaan en een aangenamer gevoel tijdens het spelen.
- CarbonTube: Holle buis aan de buitenkant van het racketframe. Het is gemaakt van carbon voor een uitstekend compromis tussen kracht en controle.
- TopSpin: Ruw oppervlak voor meer spin.
- CustomWeight: Systeem waarmee je je racket kunt aanpassen aan de voordelen die je zoekt. Er zijn 3 ruimtes in de kop van het racket en 1 in het mondstuk voor het toevoegen van loodplaatjes (apart verkrijgbaar).

Technische kenmerken

Racketvorm Diamant
Gewicht 345-360 g
Lengte 45 cm
Dikte 38 mm
Balans Avancé
Beschermhoes Nee
Referentie 471608

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier