Joma tenniskleding heren

JOMA

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ontdek de Joma herentenniskleding op website Tennispro.nl! Dankzij de technische en dynamische stijl van het merk, vindt iedereen de uitrusting die bij hem past.

TRENDY EN GEVARIEERDE JOMA-TENNISKLEDING VOOR HEREN

Bij Tennispro.nl kiest u voor kwaliteitsproducten! Joma biedt een breed scala aan tenniskleding met de perfecte combinatie tussen prestatiegerichtheid en comfort. Er is voor elk wat wils: u kunt kiezen voor sobere en elegante tenniskleding of meer originele en kleurrijke outfits. Verschillende professionele spelers hebben al voor Joma gekozen; onder andere Pablo Carreño Busta, Marcel Granollers, Nicolás Almagro, Albert Ramos en Ivan Dodig. Speel op hetzelfde niveau als de profs!

HET MAXIMALISEREN VAN HET SUCCES DANKZIJ TECHNOLOGIEËN

Joma biedt verschillende technologieën aan om een voortrekkersrol te spelen. Zo is er de DRY MX-technologie, waarvan de vezels zorgen voor optimale vochtafvoer, zodat je steeds fris en droog blijft. Sommige T-Shirts hebben daarnaast een Micro-Mesh ontwerp aan de oksels die voor een uitstekende ventilatie zorgen. Met Joma kies je voor hoogwaardige artikelen uitgerust met de nieuwste technologieën!