Naomi OSAKA

Naomi Osaka
  • Land : Japan
  • Geboortedatum : 16 oktober 1997
  • Geboorteplaats : Osaka (Japan)
  • Lengte : 1m80
  • Gewicht : 69 kg
  • Woonplaats : Boca-raton (Verenigde Staten)
  • Begin pro : 2013
  • Beste ranking : 1
  • Speelstijl : rechtshandig, tweehandige backhand

1-8 / 8

8 artikel(en)

1-8 / 8

8 artikel(en)

Naomi Osaka: de Japanse keizerin van het wereldtennis

Naomi Osaka, uit het land van de rijzende zon, laat de wereld van het vrouwentennis oplichten met haar talent en bescheidenheid. Als eerste Japanse die een Grand Slam-toernooi won en de eerste plaats op de wereldranglijst bereikte, heeft de in Osaka geboren Japanse zich zeer snel opgeworpen als een symbool van haar land.  U vindt hier al het materiaal dat het Japanse idool leidde tot een van de beste spelers in de geschiedenis, als winnares van 4 Grand Slam titels.

Yonex Osaka: een 100% Japanse combinatie van kracht en stoot 

Op de baan wordt Naomi Osaka aanbeden om haar ultrakrachtige en offensieve spel, vooral op haar forehands en serves waarmee zij indrukwekkende snelheden kan bereiken. Deze agressieve en veroverende speelstijl staat in contrast met haar off-court persoonlijkheid, die bekend staat als openhartig en introvert. Als haar uitzonderlijke talent en fysieke conditie haar in staat stellen zoveel punch op elke bal te genereren, dan zit het geheim van het ultra-agressieve spel in haar racket.

De Yonex Ezone-reeks is ontworpen voor spelers die krachtige ballen willen ontwikkelen met comfort en controle, en biedt unieke prestaties dankzij het vakmanschap van de Yonex Ezone, die in Japan wordt gemaakt. Het Yonex Ezone-assortiment is op onze website te vinden in verschillende gewichten en maten, zodat alle spelers kunnen genieten van de voordelen van kracht, controle en comfort die het Osaka-racket biedt. 

Nike Osaka: stijlvolle outfits voor een mode-icoon 

Het lijdt geen twijfel dat Naomi Osaka een van de invloedrijkste atletes ter wereld is. Zij wordt door velen bewonderd en gevolgd om haar uiterlijk en stijl, zowel op als naast het veld. Nike, het toonaangevende merk in tenniskleding en -schoeisel, besteedt speciale en exclusieve zorg aan de collecties die zijn gewijd aan de Japanse speelster. Of het nu om kleding of schoenen gaat, Naomi is altijd zeer betrokken bij Nike om met haar tennisoutfits altijd voorop te lopen in de mode.

Vind op Tennispro de Nike Osaka kleding, die je zal onderscheiden van alle andere spelers. 100% mode door deze look en stijl. Je vindt op onze website ook de Nike Air Zoom GP Turbo tennisschoenen, haar favoriete paar dat comfort, dynamiek en ondersteuning brengt.