wilson

WILSON BLADE 98 16*19 V8 NOIR TENNISRACKET (305 GR)

CONTROLESTABILITEITBALGEVOEL

Het Wilson Blade 16x19 V8.0 Noir racket maakt deel uit van de "Noir Series" collectie en heeft een eenvoudig maar elegant ontwerp in verschillende tinten zwart. Dit model maakt deel uit van de nieuwste generatie van de serie voor spelers die op zoek zijn naar het beste gevoel in het spel, met geweldige controle en met behoud van punch, zoals Stefanos Tsitsipas, Simona Halep, Ugo Humbert en Elina Svitolina.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • Uw matching cadeau bij aankoop van twee dezelfde rackets met de code MATCHING.

    Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig van 25 tot 28 april. Korting toegepast in het winkelmandje met de code voor de aankoop van twee identieke rackets en een match service (referentie: RAQIDEM). Exclusief testrackets en juniorrackets. De matchingservice wordt aangeboden wanneer je het aantal rackets selecteert. Eenmalige korting ter waarde van €49,80, d.w.z. de prijs voor het matchen van twee rackets. Het matchen van je rackets kan resulteren in een langere verwerkingstijd van je bestelling”.

  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
€ 280,00
€ 229,90
Adviesprijs : € 280,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Controle - Stabiliteit - Gevoel

Het Wilson Blade 98 16x19 V8.0 Noir racket zet de traditie van de vorige versies voort en verbetert de stabiliteit en het gevoel.
Met een bladformaat van 632 cm² biedt dit racket precisieklappen voor de fysiek comfortabele speler die de bal gemakkelijk centreert.
Zijn gewicht van 305 g met een balans van 32 cm, maakt het mogelijk om zeer stabiel te zijn, zodat u zich volledig kunt geven in elke slag met de zekerheid dat u de bal onder controle heeft! Bovendien zorgt de nieuwe Direct Connect Handle-technologie voor 16% meer stabiliteit dan het vorige model.
De vierkante "Flat Beam" sectie van de Wilson Blade staat bekend om zijn slankheid (20,6 mm) wat de stabiliteit en controle verhoogt.
Het 16x19 snarenpatroon geeft extra punch, maar ook de mogelijkheid om maximale spin te creëren met de vrije beweging van de snaren.

Dit racket zet de eerste stap naar milieuvriendelijke rackets met tubings van gerecycleerd polymeer.

Speler type :

- Spelers van gevorderd niveau die een racket zoeken dat precisie, punch en gevoel biedt

Technologieën :

Fortyfive°: Fortivefive° is de nieuwe naam voor de Feel Flex-technologie die al aanwezig is in de Blade V7.0. Deze technologie zorgt voor een flexibeler frame en een beter gevoel, comfort en gevoel.
Direct Connect Handle: Wijziging van de structuur binnenin het handvat om 16% meer stabiliteit en een beter spelgevoel te bieden.
Agiplast grommets: tubing gemaakt door Agiplast van een gerecycleerd en recycleerbaar plastic polymeer

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 305 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 632 cm²
Lengte 68.6 cm
Balans onbespannen 32 cm
Profielbreedte 20.6 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie WR140811U
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier