yonex

YONEX PERCEPT 97 TENNISRACKET (310GR)

CONTROLESTABILITEITCOMFORT

De Yonex Percept serie vervangt de Yonex VCore Pro rackets. Hoewel de naam is veranderd, blijft de identiteit van deze modellen hetzelfde, met als doel maximale controle te bieden aan alle spelers. Deze serie, met een tweekleurig groen ontwerp en koraalkleurige details, is gebruikt door spelers als Stan Wawrinka, Frances Tiafoe en Hubert Hurkacz en staat garant voor optimale speelsensaties, zodat je de baan kunt domineren met je power. Dit Yonex Percept 97 racket zal ervaren spelers aanspreken die controle en stabiliteit willen combineren.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-26%
€ 300,00
€ 221,90
Adviesprijs : € 300,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Om je een ongeëvenaard prestatieniveau te bieden, vertrouwt Yonex op de expertise van zijn fabrieken in Japan om zijn rackets te produceren. Nauwgezet werk voor een uitzonderlijk resultaat.

Voordelen voor de gebruiker: Controle - Stabiliteit - Gevoel

Het Yonex Percept 97 racket is het perfecte model voor ervaren spelers die op zoek zijn naar controle en stabiliteit.
Het gewicht van 310 gram in combinatie met een balans van 31 cm garandeert een uitstekende stabiliteit om je ritme aan het spel op te leggen. Bovendien is de stabiliteit op deze editie verbeterd dankzij de toevoeging van grafiet op het blad.
De 97 bladgrootte (626 cm²) biedt extra controle die gokkers zullen waarderen, maar die wel veel fysieke inspanning vergt.
Het 16x19 snarenpatroon is ideaal voor het verkrijgen van power om je tegenstanders gemakkelijk te counteren, maar ook voor het creëren van spin om ze te laten terugdeinzen.
Het 21 mm profiel van het racket zorgt ook voor meer stabiliteit en kracht.
De Percept serie bevat de Servo Filter, een harsfilm die aan het grafiet van het racket is toegevoegd voor meer flexibiliteit en trillingsdemping.

Type speler :

Dit racket is perfect voor spelers op expertniveau die op zoek zijn naar een racket met veel controle en precisie.

Technologieën :

- Isometric: Isometrisch gevormd frame om de sweetspot en daarmee de vergevingsgezindheid en kracht van het racket te optimaliseren.
- Servo Filter: Film geplaatst in het grafiet van het racket om de flexibiliteit en trillingsabsorptie te verbeteren voor meer controle en comfort.
- 2G-Namd Flex Force: Technologie die de structuur van het grafiet in het racket aanpast voor meer flexibiliteit en een snellere teruggave om betere spin te leveren.
- Flexcon System: kern van het racket herwerkt om meer lengte te geven aan de ledematen en minder aan de verbinding met de grip. Dit biedt meer flexibiliteit en controle.
- Stiff Racquet Face Design: Verhoogde hoeveelheid grafiet op de kop van het racket voor meer stijfheid en verbeterde stabiliteit.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 310 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 626 cm²
Lengte 68.5 cm
Balans onbespannen 31 cm
Profielbreedte 21 mm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 01PE97YX
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier