bullpadel

BULLPADEL HACK 03 CTR 2023 PADELRACKET

CONTROLESTABILITEIT

Dit Bullpadel Hack Control 03 23 racket, in zwart en blauw design, is de combinatie van kracht en controle dankzij de kwaliteiten van de Hack serie gecombineerd met een ronde kop.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-34%
€ 349,95
€ 229,90
Adviesprijs : € 349,95
Available stock : 4
loader
Loading

Hij is volledig gemaakt van Tricarbon-materiaal, dat meer duurzaamheid en stijfheid biedt voor meer kracht. De aanwezige technologieën, zoals Hack, gecombineerd met een zwaar gewicht (ongeveer 370 gram) zorgen voor meer controle en stabiliteit. De ronde vorm, die de sweetspot lager maakt, biedt een betere precisie om je tegenstanders perfect te verplaatsen en je schoten onder controle te houden.
De nieuwe Air Channel technologie zal de luchtpenetratie van het racket verbeteren voor meer armsnelheid en de Hesacore grip zal de grip en release verbeteren voor meer power zonder te hoeven forceren.

Met het CustomWeight systeem kun je het racket aanpassen voor meer kracht of balans. Op de kop van het racket zijn drie sleuven aangebracht, alsmede een vervanging voor de huidige tip, zodat u het perfecte racket voor u hebt.

Dit racket is perfect voor de ervaren speler die op zoek is naar controle.

Details:

- Hack: Stijfheid van de racketkern om de nauwkeurigheid te verbeteren, zelfs bij off-centre slagen.
- Air Channel: Gaten in de zijkanten van de kern om de aerodynamica van het racket te verbeteren en voor meer power te zorgen.
- Vibradrive: rubberen deel in de handgreep om trillingen te absorberen
- Metalshield: Aluminiumlegering bumper op de bovenkant van het racket om het te beschermen tegen schokken en krassen.
- MultiEVA: De kern van dit racket heeft twee schuimdichtheden: de eerste is compacter om meer kracht te bieden op snelle ballen en de tweede is minder dicht om betere controle te houden op langzame ballen.
- TriCarbon 3D: Gebruik van biaxiaal verweven carbonstroken voor meer sterkte en stijfheid, terwijl het gewicht wordt verminderd.
- CustomWeight: Een systeem waarmee u uw racket kunt aanpassen aan uw behoeften. Er zijn drie plaatsen voorzien in de kop van het racket en één in de punt om loodplaatjes toe te voegen (afzonderlijk verkrijgbaar).
- Nerve: Creatie van kanalen aan de zijkanten van het sneeuwschoenframe om de stijfheid te verhogen door het gewicht te verlagen
- Adaptia: De combinatie van TriCarbon en MultiEVA zorgt ervoor dat het racket zijn reactie aanpast aan de snelheid van de bal van de tegenstander. Bij een snelle bal zal het racket stijver worden om u meer controle te geven, terwijl bij een langzame bal de bal langer in contact blijft met het racket voor krachtigere schoten zonder inspanning.
- Hesacore: De Hesacore grip heeft een honingraat ontwerp om meer contact te creëren tussen de hand en de grip. Dit zal de spanning van de hand op de schacht verminderen, zodat u vrijer kunt spelen.
- CarbonTube: Holle buis aan de buitenkant van het racketframe. Hij is gemaakt van carbon voor een uitstekend compromis tussen kracht en controle.

Technische kenmerken

Racketvorm Rond
Gewicht 365-375 g
Lengte 45 cm
Dikte 38 mm
Balans Bas
Beschermhoes Nee
Referentie 467385
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier