wilson

WILSON CLASH 100 V2 US OPEN LTD TENNISRACKET (295 GR)

VEELZIJDIGHEIDSTABILITEITCOMFORT

Het Wilson Clash 100 V2.0 racket heeft een make-over gekregen als onderdeel van de samenwerking tussen het Amerikaanse merk en de US Open. Het wit met blauwe kleurenschema is een verwijzing naar de kleuren van de Amerikaanse Grand Slam, waarvan het logo ook op de rand van het racket te vinden is.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-36%
€ 290,00
€ 184,90
Adviesprijs : € 290,00
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen voor de speler: Veelzijdigheid - Stabiliteit - Comfort

De Wilson Clash 100 V2.0 bouwt voort op de V1.0 door veelzijdigheid te bieden, maar de stabiliteit is aanzienlijk verbeterd. De Free Flex technologie heeft zijn naam veranderd in FortyFive°, maar blijft de mix van stabiliteit en flexibiliteit bieden waar de Clash bekend om staat.
Qua eigenschappen heeft dit tennisracket een 645 cm² bladformaat dat erg veelzijdig is, en de 16% toename in de ideale sweetspot zal centreren makkelijker maken.
Het gewicht van 295 gram in combinatie met een balans van 31 cm is ongebruikelijk, maar zorgt ervoor dat het racket makkelijker te hanteren is terwijl je voldoende stabiliteit behoudt bij al je krachtige slagen.
Na feedback van spelers heeft Wilson de stabiliteit van dit model verbeterd door een extra laag carbon toe te voegen aan het clubhoofd van het racket.
Het snarenpatroon op dit racket is 16x19, wat je spin zal accentueren terwijl het zorgt voor een goede balans tussen kracht en spin.

Dit racket zet de eerste stap naar milieuvriendelijke rackets, dankzij de tubings die gemaakt zijn van gerecycled polymeer.

Type speler:

Gemiddeld tot gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket dat controle biedt zonder de vrijgekomen kracht te beperken.

Technische kenmerken:

- Fortivefive°: nieuwe naam voor de Free Flex technologie, al aanwezig in de Clash V1.0. Het biedt een unieke mix van grote flexibiliteit en stabiliteit om je uitzonderlijke controle te geven zonder kracht of gevoel te verliezen.
- Agiplast-tubings: Tubings gemaakt door Agiplast van een gerecycled en recyclebaar plastic polymeer.
- Verbeterde stabiliteit: De stabiliteit van de Clash V2.0 is verbeterd dankzij een extra laag carbon in de kop van het racket.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 295 g
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 68.6 cm
Balans onbespannen 31 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie WR133411U
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier