wilson

WILSON BELA TOUR PADELSCHOENEN

Deze Wilson Bela Pro padelschoenen zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar lichtheid, dynamiek, stabiliteit en comfort. Ze zijn gemaakt met en voor padellegende Fernando Belasteguin, wiens handtekening naast het Amerikaanse merklogo staat. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de grootste padelspeler uit de geschiedenis en zijn perfect voor prestaties op de padelbaan! Het witte, zwarte en rode ontwerp voegt een sobere, elegante touch toe aan je outfits. 

Meer info
eco tag
100% gerecycled mesh - 50% gerecyclede tussenzool
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
Nieuw
€ 160,00
€ 144,00
Adviesprijs : € 160,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Wilson Bela Pro padelschoen is extreem licht en dynamisch. Hij reproduceert perfect de kleinste bewegingen die je maakt.
Het bovenwerk is ontworpen om het totale gewicht van de schoen te verminderen, terwijl het een uitstekende duurzaamheid behoudt. Het gebruik van comfortabele mesh verbetert ook het ademend vermogen om je voeten droog te houden. Verstevigingen aan de voorkant en zijkanten maken het bovenwerk compleet voor perfecte ondersteuning tijdens je prestaties op het veld.
De demping, bestaande uit Fused 8 Foam en Strobel EVA, herverdeelt een maximale hoeveelheid energie na elke stap, zodat je sneller kunt bewegen maar ook kunt genieten van uitstekend comfort bij elke stap die je zet.
De Duralast-technologie optimaliseert de slijtvastheid van de schoen, zodat hij bestand is tegen al je interacties.

De belangrijkste innovatie is de buitenzool. Dankzij de cirkelvormige constructie en strategisch geplaatste rubberen stukken kunnen spelers de bewegingen en het voetenwerk die specifiek zijn voor padeltennis optimaliseren. Het garandeert uitstekende grip op padelbanen.

Technische kenmerken:

- Duralast: All court buitenzool voor hoge weerstand en uitstekende tractie en gripmogelijkheden.
- 4D Support Chassis: Asymmetrisch chassis van hiel tot teen om verdraaiing van de voet tijdens draaiende bewegingen te beperken.
- Ortholite EVA gegoten binnenzool voor verbeterd comfort en uitzonderlijke, langdurige demping.
- DF2: 9 mm drop (hoogteverschil tussen hiel en voorvoet)
- Sensifeel 2.0: technisch mesh bovenwerk dat een consistente pasvorm biedt, evenals verbeterd ademend vermogen en comfort
- Fused 8 Foam: EVA tussenzool met gerecyclede plastic draden voor meer dynamiek en minder impact op het milieu.
- Strobel EVA: extra laag EVA voor meer comfort
- Optimale grip: Buitenzool met 2 rotatiezones en een lijn van noppen om beweging in alle richtingen en grip op de grond te vergemakkelijken.

Technische kenmerken

Gewicht 288 g (schoenenmaat 42)
Referentie WRS331580
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier